fredag 20. mars 2009

Ugle inntar ute

Det er i trærne de trives best, uglene. Ikke i mosen. Så her er min hals, under hodet, over mosen. Midt i et tre.

Du store alpakka, det ble en hals, tenkte jeg nesten fordi det var et lite mirakel å se den bli til. Dette er en variant jeg har laget med inspirasjon fra hobbybodens alonger, to av hobbybodens deltakere i hals/skjerf-alongen og av thermismønsteret jeg kjøpte for en stund siden. Jeg har laget min egen kombinasjon, der thermisrutene er med. Ugler i rute, heter den.

Jeg skriver oppskriften "min" her i morgen. Jeg brukte pinne nummer 3,5 og to tråder tynn alpakka fra du store alpakka. Den er veldig myk. Til en annen gang, ville jeg tatt en runde til med thermis før uglemønsteret satte i gang, og heller eventualt hatt en runde mindre av den øverst. Men sånt ser man jo best underveis, i alle fall når man ikke orker å tegne opp først ;) Veien blir til mens man strikker seg vill - hihi. Og jeg er fornøyd.

3 kommentarer:

 1. Hei, så superflott den halsen ble.
  Og ekstra flott å ta bilder av den i et tre. Regner med at du har fått litt hjelp til det, eller har du vært ute en tur?

  SvarSlett
 2. Det ble en kjempefin hals, og smart å ta bilde ute i treet.
  Da er ugla på sin rette plass.
  Vil gjerne se oppskriften. Det var en fin julegaveide.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott hals! Og morsomt å kombinere det beste fra forskjellige oppskrifter. Uglehalsen var flott oppi treet i sitt rette element :)

  SvarSlett