torsdag 23. april 2009

Award?


Jeg har aldri fått Award før. Det er som en premie, en slags pokal eller et diplom, en liten medalje rundt halsen min, bare at det er mest innvendig den varmer. Den er litt skryt på et vis, men man trenger ikke bruke den som det. For meg er den aller mest en uhøyidelig erklæring på at vi betyr noe for hverandre, både her i denne nye nettverdenen og i livet. For meg betyr den masse, fordi det føles som samhold. Man får lov å være seg, og det blir satt pris på. Jeg vil gi awarden videre sånn som det stod i teksten. Jeg ville gitt den tilbake til Heidis kreative sider, for alt hun er, alle hennes sider -, men når hun alt har den, er det viktig å putte den på andre sider også. Løfte blikket, blad rundt. Bestemors blogg skulle også fått denne, men hun har også allerede den.

Denne teksten følger awarden:
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Mine seks er:

Gunn på http://www.noenyttdesign.piczo.com/?cr=6, fordi hun tør å dele, tør å si hva hun mener og samtidig husker å lytte.

Liss for all tålmodighet, oppskriftsoversetting, omtanke, ull, tull, smil, alvor, medmenneskelighet. Og for at hun drar på busstur hvor hun hjelper folk! Jeg ser henne for meg med kaffe og te som på Widerø-fly før i tiden. Og med strikkepinnene tryller hun de kuleste pingvinger og de galeste høner. http://www.strikkeliss.biz/

Jorid på http://www.joridweb.com/, som designer vott og godt!


Nemijinta med tittelen Du skal få en dag i morrå, på http://nemijinta.blogspot.com/, for at hun viser fram det store i det lille. Hun lager ikke så mye og strekker seg ikke høyt, hever ikke stemmen heller, men jeg hører henne som om hun skulle vært rett her. Akkurat nå. En stor jente som kan tankespinning. Hun kan strikke også, men det kommer i annen rekke her. Hun deler tekster hun liker og bilder av det hun er glad i. Voff og godt!

Torill som sørger for pannebånd og hals-skjerfalon hver måned på hobbyboden, aktiviserer, tilrettelegger og åpner opp - for alle. http://www.123hjemmeside.no/toril/18535538 - kort og godt. Hun byr også på egne opplevelser fra hverdagen.


Til slutt en for to som lager liv i ulla, Trulte og Rainwolf på http://min.abcblogg.no/

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med velfortjent award! Så koselig at awarden alt er ute på sin videre vandring! Nå fikk jeg tips om noen nye blogger jeg må besøke :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med award.
  Får flere tips om nye blogger på denne måten.

  SvarSlett