søndag 3. mai 2009

Garncupen part one: Retro barnerangle til de minste

Hipp hurra! Din hobby arrangerer garncup. Det er en morsom sport. Og ikke nok med det, det første temaet i denne runden er tre farger og de tre som er bestemt, er nasjonalfargene våre som vi jo ofte bruker i sportsarrangementer. Om vi hakker, hekler, strikker, fletter, vever osv. er opp til hver enkelt. Eneste kriteriet er Jeg har valgt å lage to. Først legges bidraget inn på din hobby, og så kan man legge det hvor man vil i tillegg, så da tenkte jeg å dele det med bloggleserne mine også. Bidrag nummer 2 kommer her i morgen.

Moro vi har fra morgen til kveld, er med i en 17. mai-sang. Dette er den morsomste cupen jeg har vært med på i alle fall! Og den varer lenger enn 17. mai hihi. Men det jeg har laget som bidrag 1 er for nettopp barna og spesielt på 17. mai, hvor barna leker og lager lyd. Både musikk og nasjonalfargene hører med på denne dagen. Jeg har laget rangle i flaggfargene. Den er heklet, i rødt, hvitt, blått (og flott? hihi). Inni har jeg en rund bjelle. Ranglen kan også være fin å ha med seg hvis man har med babyen på landskamper i fotball, håndball eller skirenn osv! Bjelle og "patriotflagg" på samme tid!

2 kommentarer:

  1. Det var utrolig fin! Endelig en fin og morsom 17. mai-leke for de aller, aller minste. Skulle gjerne hatt en slik for en 10 års tid siden :)

    SvarSlett
  2. Så flott denne var. Kjempefin til de små på 17.mai og ellers og. De små er jo så glade i farger og det er det på denne.

    SvarSlett